Sretan Uskrs

Subota, 30 Ožujak 2024 09:02

Sretan Uskrs

Drage Podravke i Prigorke,

dragi Podravci i Prigorci,

članovi i članice Hrvatske demokratske zajednice,

dragi simpatizeri,

Uskrs, najveći kršćanski blagdan, slavimo okrenuti vjeri i pronalasku smisla i istinske sreće pravih vrijednosti. Uskrs znači pobjedu života na smrću, dobra nad zlom, svjetla nad tamom, nosi poruke mira, dobrote i zajedništva. Uskrs je blagdan vjere u ljudsku dobrotu.

U vremenima koji su nas snašli, svima nam treba duh Uskrsa kako bismo stvorili uspješnu zajednicu.

U ozračju Uskrsa – najvećeg katoličkog blagdana, koji simbolizira svjetlo i vjeru u život, budimo posebno mudri i svjesni vremena koje je došlo. Uskrs je blagdan koji istinski očituje prolaz u život i pobjedu ljudskosti, bliskosti i povjerenje. Uskrsnuće nas jača u slabostima i ovim teškoćama kojima smo se susreli. Upravo na taj način, osnaženi, spoznajemo da ni jedna žrtva, nije uzaludna.

Vjerujem da će nam svima ovi dani uliti nadu i dati snagu za sve napore koji nas očekuju u danima koji su pred nama kako bi smo zajedništvom i poštivanjem pobijedili nedaće koje su nas snašle te tako izašli iz ovih teških vremena još jači.

Svojom žrtvom, Krist nam je poručio kako svjetlo uvijek pobijedi tamu, dobro pobijedi zlo i da je istina uvijek jača od svake laži.

Nova nada uskrsnuća daje nam snagu za novi početak i nastavak života

Želim Vam da blagdan Uskrsa provedete u krugu svojih obitelji u zajedništvu koje nam je potrebno u ovom vremenu, jer samo tako ćemo i izaći još snažnije i jači nakon svega.

Sretan Vam Uskrs!

Darko Sobota,

predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko - križevačke županije

Kontakt

J. Vargovića 1/II (drugi kat)

48000 Koprivnica