Održani izbori za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Subota, 25 Studeni 2023 21:41

Održani izbori za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

KOPRIVNICA - Nikola Kovačec izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije na redovnoj izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije u subotu, 25. studenog 2023. godine, u Koprivnici. U Županijski odbor Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije izabrani su Gabrijela Cvitić, Ivan Rerih, Tomislav Embreuš, Antonio Rac, Maria-Paula Bedenik, Nikolina Dautanec, Iva Zvonar, Andrija Pukec, Sara Belec, Nikolina Horvat, Magdalena Habota, Mateo Puhalo , Antonia Šp oljar i Dijana Popijač. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Ela Ljubić, Lorena Klarić i Dejan Benjak. Za izaslanike za Izborni sabor Mladeži HDZ-a izabrani su Mateo Puhalo, Tomislav Embreuš, Gabrijela Cvitić i Antonia Špoljar. 

Redovnoj izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a nazočili su i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Sobota, potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić. 

- Čestitam svim izabranim čelnicima Mladeži naše stranke u Koprivničko-križevačkoj županiji na ovim izborima. Pred nama je iznimno slabo izborno vrijeme - iduće godine čekaju nas izbori za zastupnike u Hrvatskom saboru i članove u Europskom parlamentu te predsjednički izbori, au 2025. godini čekaju nas lokalni izbori. Jedno uistinu dinamično vrijeme u kojem očekujemo i vaš angažman i potporu. U donošenju smo i državnog proračuna, a među amandmanima su i dva moja amandmana koja se tiču ​​upravo vas mladih. Radi se o amandmanima vezanim za Učenički dom u Koprivnici, koji je investicija Koprivničko-križevačke županije te za Studentski dom u Koprivnici, koji je investicija Grada Koprivnice. Sve to doprinijet će i boljem položaju mladih u Koprivnici i još je jedan korak boljim uvjetima života mladih i učenja u Koprivnici, rekao je predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota. 

- Naša Mladež, posebno na gradskoj razini iznimno je aktivna. U Koprivnici imamo novu predsjednicu Mladeži Gabrijelu Cvitić i vjerujem kako će Mladeži i na gradskoj razini dalje uspješno raditi i biti nama iz Gradskog odbora također na raspolaganju, kazao je predsjednik GO HDZ- a Koprivnica Ratimir Ljubić.

Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije dosadašnji predsjednik Ivan Car podnio je izvješće o radu u proteklom mandatnom razdoblju.  

Na izborima za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije bila su dva kandidata: Nikola Kovačec i Fran Papac. Nikola Kovačec osvojio je 18, a Fran Papac devet glasova izaslanika izborne Skupštine Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije. 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Studeni 2023 11:58

Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko - križevačke županije

Kontakt

J. Vargovića 1/II (drugi kat)

48000 Koprivnica