Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada

Subota, 30 Travanj 2022 17:15

Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada

Međunarodni praznik rada

Drage Podravke i Prigorke,

dragi Podravci i Prigorci,

drage članice i članovi,

dragi simpatizeri,

Međunarodni praznik rada podsjeća nas na povijesnu borbu za prava radnika i dostojanstvo čovjeka. Predstavlja dan solidarnosti radnih ljudi cijelog svijeta.

U ovim pandemijskim vremenima samo zajednički možemo pridonijeti socijalnoj sigurnosti, društvenoj pravednosti i gospodarskoj stabilnosti i Koprivničko-križevačke županije i Hrvatske. Jednaki uvjeti za rad i suvremeni standardi svim radnicima temelj su razvoja i daljnjeg napretka Koprivničko-križevačke županije i Hrvatske.

1. svibnja obilježavamo i 27. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“. U ranim jutarnjim satima 1. svibnja 1995. godine, uspješnom vojnom operacijom, naši su branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se i ovom prilikom s ponosom i tugom prisjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i Hrvatsku, na čemu ćemo im vječno biti zahvalni.

Čestitam Vam Međunarodni praznik rada uz želju da svaki čovjek ima jednake mogućnosti dostojanstveno živjeti od svog predanog i poštenog rada. Čestitam Vam i blagdan svetog Josipa radnika, zaštitnika rada i radnika.

Darko Sobota,

predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 30 Travanj 2022 17:26

Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko - križevačke županije

Kontakt

J. Vargovića 1/II (drugi kat)

48000 Koprivnica